Brzi antigenski testovi na covid-19 i COVID PUTOVNICE dostupni u Poliklinici Lokrum

Poliklinika LOKRUM od sada u svom rutinskom radu po negativnom SARS-CoV-2 brzom antigenskom testu izdaje COVID potvrdu, koja osim što olakšava život i kretanje, otvara vrata koncerata, festivala, kazališnih predstava, izložbi i sl.

Bilo da planirate proslavu krštenja, vjenčanja, putovanje ili posjet drugih javnih prostora i događanja gdje bi se ponovno trebalo okupljati mnoštvo, obratite nam se.  

Antigenski testovi često se nazivaju “brzi testovi”. Testiranje se izvodi uzimanjem brisa sluznice nazofarinksa/nosa, a rezultati će na vašoj e-mail adresi biti već u roku od sat vremena. Test otkriva prisutnost nukleokapsidnog antigena virusa SARS-CoV-2 u brisu nazofarinksa i omogućava bržu i pristupačniju dijagnostiku. Ako je test pozitivan, osoba mora ići u izolaciju i javiti se nadležnom epidemiologu ili obiteljskom liječniku.

U slučaju da je test negativan, a osoba ima simptome, obvezno je napraviti PCR test kako bi se bolest potvrdila ili isključila. 

Prije nego što se dođete testirati, obvezno je najaviti se na broj telefona 099/647 98 44 od ponedjeljka do petka od 7:30-15:30.

Cijena antigenskog testa iznosi 100 kuna.

Popunjeni obrazac s privolom za elektroničko slanje rezultata testiranja možete donijeti sa sobom na testiranje, a preuzeti ga možete privola.docx

Obratite nam se sa povjerenjem
Vaša POLIKLINIKA LOKRUM
Marije Jurić Zagorke 55, 
10370 Dugo Selo
099 647 9844
info@poliklinika-lokrum.hr
www.poliklinika-lokrum.hr